Demararea proiectului „Capital de lucru Fast Print”

30.03.2021

Societatea Fast Print SRL, cu sediul în Municipiul Cluj-Napoca, Piața Unirii, nr. 4-5, județul Cluj, anunță lansarea proiectului cu titlul „Capital de lucru Fast Print”, proiect cu nr. RUE M2-4014, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 24.03.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societății Fast Print SRL, a cărei activitate a fost afectată de criza provocată de pandemia COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului: 97.028,145 lei, din care: 84.372,30 lei grant și 12.655,845 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19, Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare.

www.mfe.gov.ro

Date suplimentare puteți obține de la: Fast Print SRL, la sediul menționat mai sus, e-mail: fast.print@yahoo.com, tel. 0744547599, persoană de contact Szabo Sorin, website: www.fast-print.ro.

logo_FAST-PRINT